Leave Your Message
En professionel tårnkranproducent -China-Dongyue

Virksomhedsnyheder

En professionel tårnkranproducent -China-Dongyue

2023-10-13

Shandong Dongyue Lifting Fire Fighting Equipment Manufacturing Co., LTD beliggende i Zhangqiu City, en smuk Koizumi-by i Jinan. Transporten er praktisk med Jiaoji Railway i syd og Jinan-Qingdao Expressway i nord. Virksomheden blev først etableret i 2001 og dækker et areal på 67.932 kvadratmeter, og stålkonstruktionens standardiserede produktværksted: 15.641 kvadratmeter. Virksomheden består af: tårnkraner, byggeelevatorer, inspektionslinjer for karosseri til motorkøretøjer og afdelinger for produktion og fremstilling af brandslukningsudstyr.

På nuværende tidspunkt har virksomheden introduceret mere end ti sæt svejsemaskiner fra Panasonic og andre virksomheder i Japan. Det har en automatisk jetting-samlelinje, og RCO-behandlingsudstyr omfatter også storskala isometriske underskæringsmaskiner, digitale kontrolboremaskiner, fræsemaskiner, køretøjsmonterede senge, indlagte senge, svejsemaskiner og specielle svejsemaskiner. Værktøjsudstyr. Avanceret udstyr og automatiserede samlebånd sikrer kvaliteten af ​​Dongyues byggeprodukter med hensyn til håndværk.

Samtidig har virksomheden etableret strategiske partnerskaber og reservedelsforsyningsrelationer med internationalt integrerede virksomheder som Baosteel, Anshan Iron and Steel, Dezhou Construction, Rothe Erde, Siemens, Zhejiang Sanmen og franske Schneider. Frem for alt er kvaliteten af ​​Dongyues bygninger garanteret.

Fra en produktleverandør til en værdiskabende serviceudbyder, er vi forpligtet til at opbygge et førende mærke af tårnkraner i Kina og blive en professionel tårnkranproducent med global konkurrenceevne. Vi er sikre på at være dit bedste valg!